Zomerupdate!

Lieve dierenvriend , ik wil je laten weten dat ik tijdens de zomermaanden (juni, juli & augustus) een pauze ga inlassen voor het aannemen van nieuwe klanten. Maar, goed nieuws voor de kattenbezitters! 🐾 Vanwege de korte werkduur die katten met zich meebrengen, maak ik voor hen een uitzondering.Heeft u een kat en zoekt u naar onze service? Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje 📲. Samen bekijken we graag wat eventueel nog mogelijk is.

Aan onze trouwe klanten die in juni, juli of augustus nog een afspraak willen maken: Neem een kijkje in onze online agenda. Mocht je geen passende tijd vinden, stuur me dan gerust een WhatsApp berichtje 📲. Ik help je graag persoonlijk verder! Let wel, de kans is groot dat er voornamelijk plek is voor kleinere afspraken.

We doen ons best om iedereen in te plannen. Bedankt voor jullie begrip en flexibiliteit!

Trimsalon Dittobya verandert van naam en heet voortaan Trimsalon Bricks&Broks!

Maar maak je geen zorgen, we bieden nog steeds dezelfde kwalitatieve service die je gewend bent sinds 2007! Onze kapsalon in Beerse is gespecialiseerd in vachtverzorging voor zowel honden als katten, en we bieden een breed scala aan producten om de vacht van jouw huisdier gezond en glanzend te houden.

Bij Trimsalon Bricks&Broks willen we jou en jouw huisdier een unieke ervaring bieden en daarom hebben we ons vernieuwd en ons merk een nieuwe naam gegeven. Als gepassioneerde dierenliefhebber maakte ik van mijn hobby mijn beroep en begon ik in 2007 als trimsalon voor honden en katten te werken.

We begrijpen dat een afspraak maken bij de trimsalon vaak een drukke taak is en daarom hebben we ons proces zo efficiënt mogelijk gemaakt. Je kunt een afspraak maken via WhatsApp of contact. Als je om welke reden dan ook een afspraak moet wijzigen, laat het ons weten tot 48 uur op voorhand en we doen ons best om je te helpen.

We bieden een breed scala aan behandelingen voor jouw huisdier en ons salon is uitgerust om hun behoeften te vervullen. Helaas kunnen we geen afspraken meer maken voor hele grote rassen zoals Newfoundlands en medium tot grote plukhonden, maar als je twijfelt over je ras kun je altijd contact met ons opnemen. Bij de behandelingen mag je blijven als jouw huisdier dit toelaat en voor katten en knaagdieren moet je bij de behandeling aanwezig zijn.

Klik op de onderstaande link voor meer informatie over het ontstaan van Bricks&Broks en we hopen je snel in ons trimsalon te verwelkomen!

Lees onderstaande voorwaarden goed door voor u online een afspraak boekt. Door de afspraak te boeken gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

 • Alle vermelde prijzen zijn richtprijzen.
  We behouden het recht om veranderingen aan te brengen.
 • Voor ontwol vachten (Border Collie, Shetland Collie, Duitse Herder, Franse Bulldog, Mopshond, etc…) geldt een andere prijs. Gelieve hier vooraf naar te informeren voordat u de afspraak online boekt.
 • Als de vacht geknoopt is en het haalbaar is om deze nog te herstellen, dan is er, voor deze bewerking, een andere prijs van toepassing indien u deze bewerking wenst. Het alternatief is het Smoothie Model.
 • Alle honden worden standaard gewassen, tenzij bij uitzondering anders afgesproken.
 • Bij zeer agressief gedrag of onverwachte vlooien geldt een andere prijs. De afspraak wordt bij vlooien stilgelegd en u moet een bedrag van €10 bijbetalen voor het behandelen van het salon. We maken een vervolgafspraak na de behandeling. Indien hier vooraf kennis van is, gelieve dit vooraf te melden.
 • Voor 2 of meer honden/katten van hetzelfde gezin die samen willen boeken, gelieve vooraf te whatsappen naar 0496/06.82.80.
 • De afspraak kan kosteloos worden verzet/geannuleerd tot 48 uur vooraf. Hierna wordt 50% van het bedrag dat u heeft geboekt aangerekend.
 • Scheren, knippen, of wassen is vanaf €45.
 • Er zijn geen vlooien, overdraagbare aandoeningen, enzovoorts toegestaan in het salon. Gelieve dit vooraf te melden voordat u naar de afspraak komt.
 • Wij handelen altijd in de eerste instantie in het belang van het dier. Als het afgesproken model niet haalbaar is, bijvoorbeeld door een slecht onderhouden vacht, en deze kort moet, dan brengen we u hiervan vooraf telefonisch op de hoogte als dit ter plaatse niet is vastgesteld. Indien er geen gehoor is, wordt er gehandeld naar het belang van het dier en gaat deze alsnog in het Smoothie Model.
 • Voor zeer grote rassen (Newfoundlander, Leonberger) en rassen die moeten worden geplukt, moet ik u doorverwijzen naar een collega. Indien u twijfelt over het ras, mag u mij altijd contacteren.
  Smoothie Model: 3mm-6mm Teddy Model: Vanaf 10mm

Volg je graag de verhalen en de voor & na resultaten zien uit het salon?

Voeg ons toe op social media!

bricksandbroks instagram, Contact
Trimsalon Bricks & Broks