Retour

Herroepingsrecht.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. En U krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening, tenzij het gaat om defecte/kapot of foutief geleverde producten. In dat geval zullen wij de retourkosten voor onze rekening nemen. Deze kosten bedragen circa  7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Enkel ongeopende verpakkingen komen in aanmerking voor retour.

Uitzonderingen waar geen retour voor geldt lees u hieronder.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via:

info@bricksandbroks.be

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten die dat niet kunnen worden geretourneerd

Producten die u via deze webshop koopt die, op maat, volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt worden, kunnen niet worden geretourneerd.

Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Producten die u via deze webshop koopt met een slechts beperkte houdbaarheid kunnen daarom niet geretourneerd worden.

Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Vragen of Klachten

Indien u vragen of klachten heeft kan u ons bereiken op ons e-mail adres info@bricksandbroks.be of via het contactformulier op de webshop.