Algemene voorwaarden Bricks&Broks Webshop

 

1. Bricks&Broks is zijn geregistreerd in België en ons BTW-nummer is BE0801234567. Ons hoofdkantoor is gevestigd op Sint-Elooistraat 21, 2340 Beerse, België.

2. Door een bestelling te plaatsen op de Bricks&Broks webshop, gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

3. Prijzen worden weergegeven in euro’s en zijn inclusief BTW. Verzendkosten worden apart berekend en zijn afhankelijk van de bestemming van uw bestelling.

4. Betaling gebeurt via de gekozen betalingsmethode tijdens het afrekenen. Betaling is vereist om de bestelling te verwerken.

5. Bestellingen worden binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden, tenzij anders vermeld.

6. Bricks&Broks behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren, te annuleren of te wijzigen als we vermoeden dat er fraude of misbruik van onze website heeft plaatsgevonden.

7. Retourzendingen zijn mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Verzendkosten worden niet vergoed tenzij het product defect is.

8. Bricks&Broks is niet verantwoordelijk voor vertragingen of problemen met betrekking tot de verzending van uw bestelling. We zorgen ervoor dat uw bestelling zorgvuldig wordt verpakt en verzonden, maar we kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor het zoekraken van de bestelling tijdens de verzending.

9. Alle inhoud op de Bricks&Broks webshop is eigendom van Bricks&Broks en mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gebruikt zonder onze toestemming.

10. Wij behouden ons het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Door uw bestelling te plaatsen gaat u akkoord met de actuele Algemene Voorwaarden.

11.Door een afspraak te boeken voor in het salon gaat u akkoord met onze boekingsvoorwaarden.