In een wereld waar huisdieren een speciale plek in ons hart hebben, ontstond Bricks&Broks uit een persoonlijke frustratie. 

Debbie Van Houdt, een gepassioneerde honden- en kattenkapster met +16 jaar ervaring, was het beu om telkens weer teleurgesteld te worden door de gebrekkige kwaliteit van de verzorgingsproducten die in dierenwinkels werden verkocht. Haar klanten konden hierdoor niet de gepaste dagelijkse vachtverzorging geven aan hun huisdier. 

Met een diepgewortelde liefde voor onze trouwe viervoeters en een schat aan expertise als kapster, besloot Debbie dat het tijd was voor verandering. Ze wilde hoogwaardige shampoos, borstels en andere vachtverzorgingsproducten creëren die de behoeften van onze geliefde huisdieren echt zouden vervullen.

Met die gedachte in het achterhoofd werd Bricks&Broks geboren. Een merk dat staat voor kwaliteit, vakmanschap en de ultieme zorg voor onze harige vrienden. Elk product is zorgvuldig ontwikkeld en getest door Debbie zelf, met als doel om de beste verzorgingservaring te bieden die je je kunt voorstellen.

Bij Bricks&Broks geloven we dat huisdieren meer verdienen dan alleen standaardverzorging. We streven ernaar om de dagelijkse verzorging van je huisdier naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om onze unieke shampoo die je thuis kunt verdunnen, onze hoogwaardige borstels die klitten voorkomen, of onze andere vachtverzorgingsproducten die zijn ontworpen met de behoeften van je huisdier in gedachten, we streven ernaar om de band tussen jou en je huisdier te versterken.

Bij Bricks&Broks begrijpen we dat huisdieren niet zomaar dieren zijn, maar familie. Daarom zetten we ons in om de beste verzorgingsproducten te bieden die je huisdier verdient. Sluit je aan bij onze missie om de verzorgingsroutine van huisdieren te transformeren en geef je harige vriend de liefde en zorg die ze verdienen met Bricks&Broks.

Heb je een vraag over een van onze producten of over vachtverzorging? Dan kan je me bereiken via het contact formulier of via de whatsapp knop.

Voor meer informatie over het trimsalon, klik op de onderstaande knop.

•Trimsalon Bricks&Broks•